'

Kui olete kuskilt lugenud midagi huvitavat vaimse tervise ja skisofreenia kohta ning arvate, et teie loetust võiks selles blogis kirjutada, siis andke, palun, kommentaarides teada. Samuti siis, kui soovite, et teie vastavateemalist blogi või mõnda blogipostitust tutvustaksin.

Film "Geenius ja hullumeelne"


 Film "Geenius ja hullumeelne" - "The Professor and the Madman" (2018, Iirimaa, USA, Suurbritannia, rež Farhad Safinia).

Sisututvustus internetist:
Professor James Murray (Mel Gibson) seisab 19. sajandi teisel poolel silmitsi meeletult ambitsioonika ettevõtmisega: panna kokku Oxfordi inglise keele sõnaraamat kõikidest inglise keeles kasutusel olevatest sõnadest. Ta saab ootamatuks abiliseks Yale'i ülikooli endise õppejõu dr William Minori (Sean Penn), keda tapmises süüdi mõistetuna peetakse kinni Broadmoori vaimuhaiglas. ...

Hiljem saab Minor skisofreenia diagnoosi. Film põhineb tõsielul.

Osades Oscari-võitja Mel Gibson ("Kartmatu"), Oscari-võitja Sean Penn ("Saladuste jõgi"), Natalie Dormer ("Troonide mäng"), Ioan Gruffudd ("Forsyte'ide saaga"), Jeremy Irvine ("Mamma Mia! Siit me tuleme taas"), Steve Coogan ("Stan & Ollie"), Jennifer Ehle ("Uhkus ja eelarvamus"), Stephen Dillane ("Troonide mäng") ja Eddie Marsan ("Sherlock Holmes").

No comments:

Post a Comment

Kommentaarid on oodatud, kuid ma ei luba, et kõigile vastan.