'

Kui olete kuskilt lugenud midagi huvitavat vaimse tervise ja skisofreenia kohta ning arvate, et teie loetust võiks selles blogis kirjutada, siis andke, palun, kommentaarides teada. Samuti siis, kui soovite, et teie vastavateemalist blogi või mõnda blogipostitust tutvustaksin.

Blogi "Skisofreenia ehk teine reaalsus"

Blogi skisofreeniku kogemustest:
"Skisofreenia ehk teine reaalsus"

Tütarlaps jutustab oma loo.
http://skisofreeniaehkteinereaalsus.blogspot.com/

Delfi Naisteka foorumis on autor selle blogi kohta öelnud:
"Lugu on päriselul põhinev. Enda kui ka teiste läbielamisi, millele lisandub ka veidi reaalsusele vastavat fantaasiat. Sellega üritan edasi anda skisofreeniku maailma. See osa, mida edasi annan, on küll väike, aga see väike killuke on seda väärt, ma arvan. Head lugemist!"

4 comments:

  1. Aitäh jagamise eest, tunnen end veidi uhkena nüüd :)

    Sul on muidu huvitav blogi. Kas oled ka kaaskannataja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogi on alles algusjärgus, eks näis, kuidas kujuneb. Jõudu ja jaksu Sulle!

      Delete
  2. Tere! Nägin su postitust eile Annika depressiooni blogi leheküljel. Täna ma seda küll enam üles ei leidnud aga kuna sinu blogil on sedavõrd meeldejääv nimi siis leidsin selle siiski ülesse. Tekkis soov sinuni tuua omamoodi nägemuse vaimsete häirete ja ka depressiooni võimalikest põhjustest ning omanäolise ravimeetodi nendest probleemidest vabanemiseks. Nõustamiskeskuses inimesi sensitiivide küüsist päästa püüdev Merike Aus on kohutava teekonna ise läbi teinud, sestap teab ta hästi, millest räägib. Merike ei aita neid mitte ainult sõltuvusprobleemidest, vaid ka muudest nõidade juures saadud hädadest vabanemisel – näiteks on nii mõnigi hakanud pärast visiiti sensitiivi juurde kuulma kummalisi hääli jne. Võimalik, et alati ei pruugigi tegu olla skisofreeniaga kui hääli kuulma hakatakse. http://www.ohtuleht.ee/363326/kuidas-vabaneda-posija-kuusist
    Kui meditsiin ja inimesed vaid mõistaks, et me oleme vaimolendid. Lisaks kehale ja hingele on olemas veel vaim. Sel juhul ei püütaks inimese vaimseid probleeme lahendada tablettidega. Tablettidega ei ole võimalik minna vaimumaailma vastu. Kui inimene on vaimselt seotud ehk deemonlikult seotud ei ole abi atidepressantidest või rahustitest. Viimastega suudetakse küll inimese füüsist mõjutada. Rahusteid või antidepressante manustades võib hakata korra kergem, sest füüsiline ihu rahustatakse maha. See aga ei lahenda probleemi. On olemas erinevaid vaime kes inimesi piinavad. On olemas depressioonivaimud, kadeduse-, vägivalla-, hüljatuse-, üksilduse-, viha-, masenduse-, andestamatuse-, hooravaimud. Igasugune seotus pornograafia, alkoholi ja narkootikumidega ning kõigi halbade, orjastavate ning siduvate sõltuvuste sees on kuri vaim. Vabastusteenistusega on võimalik nendest vaimudest vabaneda. Sellest "protseduurist" võivad abi saada inimesed kellel on madal enesehinnang, alaväärsus, andestamatus, viha, stress, lootusetus, kompleksid, enesetapumõtted vms. Siit on võimalik sellest lähemalt lugeda: http://www.naisteleht.ee/content/anre-matetski-p...
    Et kuidas need vaimud siis meie sisse võivad saada. Näitena läbi okultismi. Näiliselt süütuna tunduv jooga ja muud spirituaalsed praktikad, ennustamine, igasugune vaimude väljakutsumine, sensitiivide poole pöördumine ja astroloogia on asjad, millega peaks ettevaatlik olema nii laps kui ka täiskasvanu. Sellega tegelemine võib nimelt avada ukse kurjale.
    Varasemalt tihedalt teispoolsusega seotud olnud ennustaja kergitab järelkuulatavas loengusarjas "Nähtamatu maailm" vaimumaailma loori. Käsitletakse ka vaimumaailma ohtusid mille peale tihtipeale kohe ei tuldagi. Räägitakse ka depresiooni põhjustest ja kuidas teatud liiki vaimsetest probleemidest vabaneda on võimalik.
    Järelkuulatav loengusari "Nähtamatu maailm":
    2008:http://sound.valgusetee.ee/save-43/merikel...
    2009-2014: http://sound.valgusetee.ee/page-32

    ReplyDelete
  3. Tänan. Loodetavasti on see kommentaar paljudele huvitav. Niisamuti, nagu laulusalm ütleb, et igaühe jaoks on kuskil keegi, võib olla igaühe jaoks mingi ravivõimalus, moodus või vahend, seepärast on huvitav nendega tutvuda.

    ReplyDelete

Kommentaarid on oodatud, kuid ma ei luba, et kõigile vastan.